Prin comparatie cu alte produse similare de pe piata, este mai nutritiv si, desi dens si ferm, are o structura mai matasoasa, moale. Se poate utiliza foarte usor si este la fel de gustos ca tofu proaspat preparat.
Se poate servi ca atare direct din cutie, dupa indepartarea apei din pachet, ca alternativa pentru carne, produse lactate sau oua sau ca ingredient in foarte multe preparate culinare (salate, supe, pireuri, paste, mancaruri de legume, prajituri etc.).
Alergeni: contine soia.
Valori nutritionale |
UM |
/100 g |
Energie | kJ | 268 |
kcal | 64 | |
Lipide | g | 3 |
Acizi grasi saturati | g | 0,6 |
Acizi grasi mononesaturati | g | 1,5 |
Acizi grasi polinesaturati | g | 0,8 |
Carbohidrati | g | 1,9 |
Zaharuri | g | 1,3 |
Fibre | g | 1,1 |
Proteine | g | 6,8 |
Sare | g | 0,0125 |
Tara de origine: Japonia.
Tara de provenienta: Anglia.