Prezentare generală:
Orzul conține antioxidanți, cum ar fi seleniu, quercitină și acizi felonici, care protejează împotriva distrugerii celulelor umane.
Fibrele din orz ajută glicemia să rămână constantă și sunt recomandate și diabeticilor sau persoanelor care doresc să slăbească.
Beneficii produs:
Recomandat diabeticilor
Bogat în antioxidanți
Ce conține?
-Vitamine: B, beta-glucani, minerale: fier, magneziu, zinc, fosfor și cupru, acid nicotinic, seleniu. Conține și tiamina și vitamina B6.
Cum se consumă?
-În mod deosebit e folosit pentru cafeaua malt și producerea berii.
-Ca mic dejun se poate folosi orzul la fel ca și ovăzul. Se înmoaie timp de 6-8 ore, după care se fierbe, apoi se clătește pentru a elimina amidonul.
-Se servește ca desert sau amestecat cu fructe proaspete sau uscate, puțină miere și scorțișoară.
Cum acționează?
-Are proprietăți remineralizante, antiinflamatoare, hipotensoare, ajută persoanele tinere și bătrâne în procesul de recuperare după o perioadă de convalescență.
Pentru ce recomandăm?
-Orzul conține antioxidanți, cum ar fi seleniu, quercitină și acizi felonici, care protejează împotriva distrugerii celulelor umane.
-Fibrele din orz ajută glicemia să rămână constantă și sunt recomandate și diabeticilor sau persoanelor care doresc să slăbească.
-Alături de iaurt, orzul, prin conținutul său bogat de fibre, reprezintă hrană pentru bacteriile prietenoase din intestinul gros.