Uleiul de Cânepă ECO 500 ml Hemp Essentials este obținut prin presarea la rece a semințelor de cânepă, pentru a păstra cat mai multe beneficii nutritive. Produsul obținut este ambalat cu atenție în sticlele violet închis, pentru a proteja produsul de razele soarelui, păstrând proprietățile nutritive un timp mai îndelungat decât în sticle obișnuite. Uleiul de Cânepă ECO 500 ml Hemp Essentials este obținut din semințe de cânepă provenite din culturi certificate ecologic, fără utilizarea substanțelor chimice sau care să fi suferit intervenții genetice și care se află în armonie cu natura și mediul înconjurător. De asemenea, este un produs Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland.
Ingrediente: 100% Ulei din semințe de cânepă*, presate la rece.
* provenite din agricultură ecologică
Depozitare: În loc uscat și ferit de razele soarelui. După desigilare, a se păstra la frigider.
Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricației.
MOD DE CONSUM
Beneficiază de grăsimile vegetale nesaturate pe care le conţine Uleiul de Cânepă ECO 500 ml Hemp Essentials! Dă frâu liber creativităţii cu uleiul de cânepă natur sau cu arome, pregătind salate delicioase (dressinguri pentru salate verzi, humus, salată de vinete, guacamole) sau preparate calde (cu paste, orez, cartofi, etc.).
Pentru a-şi păstra proprietăţile nutriţionale, adaugă-l în salate sau în mâncarea pregătită, evitând prepararea termică a uleiului de cânepă ECO.
Uleiul de Cânepă ECO 500 ml Hemp Essentials poate fi consumat şi simplu, beneficiind de acizii graşi polinesaturați din conţinut, aşa numiţii acizi graşi buni (Omega 3 şi Omega 6). O porţie de 15 ml de ulei de cânepă ECO oferă 2.5 de AAL şi 7g de AL.
Recomandăm 2 linguri (15ml) de ulei de cânepă ECO, zilnic. Ca şi în cazul altor produse naturale noi introduse pentru prima dată în alimentaţie, sugerăm creşterea progresivă a cantităţii consumate zilnic, începând cu o linguriţă.
Păstrează Uleiul de Cânepă ECO 500 ml în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilarea capacului, ţine-l la frigider.