Prezentare generală:
Semintele de hrisca nu contin gluten si au o cantitate însemnata de fier, calciu, vitamine (E, B1, B2, B3, B5) si acizi grasi.
Consumul acestor seminte protejeaza sistemul cardiovascular, datorita continutului ridicat de flavonoizi si de magneziu, elemente care îmbunatatesc fluxul sangvin si regleaza presiunea arteriala.
Ingredient unic:
-seminte de hrisca coapte.
Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.
Beneficii:
-Nu contine gluten, deci poate fi consumata si de persoanele care prezinta intoleranta la acesta.
-Stabilizeaza tensiunea arteriala, previne aparitia si impiedica evolutia ischemiei cardiace si a tromboflebitei.
-Contribuie la curatarea ficatului si a bilei de toxine. Este un tonic hepatic si un aliat contra litiazei biliare (pietrelor la fiere).
-Contribuie la sanatatea parului, oaselor si unghiilor, le intareste si le face mai puternice.
-Scade presiunea arteriala si colesterolul.
-Ajuta la eliminarea excesului de apa din corp.
-Tine glicemia sub control.
-Protejeaza celulele de degradare si imbatranire prematura.
-Ajuta la functionarea sistemului digestiv.
-Sprijina efortul de pastrare al siluetei sau de eliminare a kilogramelor in plus.
-Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare.
-Contribuie la reducerea riscului de a face numeroase forme de cancer: colo-rectal, gastric, esofagian.