Prezentare generală:
Făina de Ovăz este măcinată pe o moară tradițională cu pietre.
Remineralizează și dă un tonus bun organismului.
Pielea tratată cu ovăz este tonifiată și hrănită.
Este benefică pentru sistemul digestiv și echilibrează nivelul de zahăr din sânge.
Este benefică pentru tiroidă. Făina de ovăz conține o substanță specifică numită avenina, precum și minerale, caroten, vitaminele B1, B2, PP, A, D, amidon, glucide, saponine, lecitină, enzime, ulei, fosfor, hidrați de carbon și chiar un principiu hormonal de tipul foliculinei.
Beneficii produs:
Măcinată pe moară tradițională cu pietre
Echilibrează nivelul de zahăr din sânge
Ce conține?
-Făina de ovăz conține o substanță specifică numită avenina, precum și minerale, carotan, vitaminele B1, B2, PP, A, D, amidon, glucide, saponine, lecitină, enzime, ulei, fosfor, hidrați de carbon și chiar un principiu hormonal de tipul foliculinei.
Cum se consumă?
-Cu o textură densă și un gust asemănător cu al alunelor, făina de ovăz este folosită, în combinație cu cea integrală de grâu, în prepararea de pâine și prăjituri.
Cum acționează?
-Făina de ovăz remineralizează, dă un tonus bun organismului.
-Poate fi transformată în lapte de ovăz.
-Datorită compoziției sale, pielea tratată cu acest produs este hrănită și tonifiată.
Pentru ce recomandăm?
-Face bine sistemului digestiv și echilibrează nivelul de zahăr din sânge.
-Făină de ovăz este un aliment benefic tiroidei.
-Este folosită în produsele de îngrijire a părului și a pielii.
-Există specialiști care recomandă ovăzul în tratamentul sterilității și al impotenței.