Prezentare generală:
Piperul are puternice proprietăți antioxidante, stimulează arderile la nivelul depozitelor adipoase și activează metabolismul.
Este un excelent remediu pentru afecțiunile respiratorii.
Ce conține?
-Amestec de varietăți de piper și coriandru: piper alb, piper negru, piper roșu, piper verde, coriandru.
Cum se consumă?
-Poate fi folosit întreg sau măcinat, se utilizează pentru aromatizarea și condimentarea diverselor preparate culinare.
Cum acționează?
-Este un veritabil antibiotic natural.
-Stimulează secrețiile gastrice și face mai ușoară și mai rapidă digestia alimentelor, prevenind dezvoltarea bacteriilor.
-Piperul are puternice proprietăți antioxidante, stimulează arderile la nivelul depozitelor adipoase și activează metabolismul.
-Este un excelent remediu pentru afecțiunile respiratorii.
-Piperul ajută la decongestionarea și curățarea sinusurilor.
-Piperul este bun și pentru dantură, combate cariile și ameliorează durerile de dinți.
Pentru ce recomandăm?
-Folosirea piperului în preparatele culinare are drept beneficiu secundar stimularea metabolismului și a digestiei.