Înlocuitor pentru cacao, bogată în vitamine, minerale (în special calciu), fibre și antioxidanți, având un indice glicemic scăzut.
Descriere:
Pudra de carob se poate folosi ca și înlocuitor pentru cacao. Este deosebit de sănătoasă, are până la 8% proteine. De asemenea, conține vitamina A și grupul de vitamine B, precum și o serie de minerale de care organismul nostru are nevoie, precum magneziul și fierul.
Mulți preferă să folosească această pudră în loc de cacao deoarece nu are grăsimi (cacao știm că are grăsimi) și are numai o treime din caloriile pe care le are cacao. În plus, este non-alergică.
Ingrediente: 100% carob pudră*
*din agricultură ecologică
Valori nutriționale/100 g:
Energie: 1255 kJ / 300 kcal
Grăsimi: 0,7 g din care saturate 0,1 g
Carbohidrați: 49 g din care zaharuri 41 g
Fibre: 40 g
Proteine: 4,6 g
Săruri: 0,0 g
Produs certificat ecologic.
Țara de origine: Spania.
Prezentare: 200 g.