Superaliment bogat în nutrienți, vitamine, minerale și aminoacizi esențiali.
Descriere:
Moringa (Moringa oleifera) este un arbore cu creștere rapidă și rezistent la secetă. Este originar din India, unde este cunoscut sub numele de „copacul care nu moare niciodată”, datorită rezistenței și capacității sale de a rodi în ciuda perioadelor lungi de secetă.
În India, frunzele de moringa sunt o componentă importantă a bucătăriei locale autentice, iar acum se bucură de o popularitate tot mai mare în întreaga lume, ca supliment verde, ușor amar, pentru dieta zilnică.
Pulberea de moringa BIO, este obținută din frunze de moringa uscate. Frunzele sunt uscate la soare, motiv pentru care pulberea este de o calitate și mai bună. Cultivate conform liniilor directoare ale agriculturii ecologice, neprelucrate și fără gluten.
Ingrediente: 100% pudră din frunze de moringa*
*din agricultură ecologică
Mod de utilizare: 5–7 g/zi în sucuri, apă, smoothie sau în salate.
Valori nutriționale/100 g:
Energie: 1545 kJ / 367 kcal
Grăsimi: 5.1 g din care saturate 1.4 g
Carbohidrați: 44 g din care zaharuri 4.3 g
Fibre: 17 g
Proteine: 27 g
Săruri: 0.38 g
Țara de origine: Egipt.
Prezentare: 200g.