Bogată în proteine (cca. 22g/100g), fibre, carbohidrați, cu un conținut redus de grăsimi, ideală pentru paste, tăiței fără gluten, supe cremă, dar și ca bază pentru pâine, clătite, falafel, oferind o alternativă nutritivă în alimentația fără gluten.
Descriere:
Făină de linte roșie, potrivită pentru prepararea pastelor/tăițeilor fără gluten sau a supelor-cremă de linte roșie.
Ingrediente: 100% făină de linte roșie*.
*din agricultură ecologică
Mod de utilizare: Se poate folosi în amestec cu alte făinuri fără gluten sau cu gluten (ex. făină de mazăre, de linte, de grâu) pentru a prepara blat de pizza, paste făinoase și produse de patiserie.
Valori nutriționale/100 g:
Energie: 1312 kJ / 312 kcal
Grăsimi: 1,8 g – din care acizi grași saturați 0,4 g
Carbohidrați: 49 g – din care zaharuri 1,4 g
Fibre: 6 g
Proteine: 22 g
Săruri: 0,01 g
Produs certificat ecologic
Fabricat în: Italia.
Prezentare: 250 g.