Foi subțiri de alge marine uscate, utilizate în principal pentru a înfășura rulouri de sushi (maki, temaki) sau pentru a oferi un plus de aromă supelor și salatelor.
Descriere:
Algele marine Algamar sunt alge sălbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania și uscate la temperaturi scăzute (<42°C). Un alt mare avantaj al algelor sălbatice Algamar este că sunt departe de sursele de radiații.
Nori este o algă relativ mică, dar cu multe straturi, bogată în proteine, vitamina A și B12. Această variantă este potrivită pentru sushi.
Ingrediente: 100% alge marine Nori (Porphyra)*
*din agricultură ecologică
Mod de preparare:
crude: rulați sushi în foaia de algă;
în supe sau sosuri, fără a fi înmuiate;
prăjiți puțin până devine crocantă, mărunțiți și presărați pe salate, cereale, paste, legume, supe etc.
Valori nutriționale/100 g:
Energie: 1158 kJ / 278 kcal
Grăsimi: 3,2 g, din care saturate 1,8 g
Carbohidrați: 9,7 g, din care zaharuri 0,8 g
Proteine: 31,3 g
Fibre: 42,9 g
Săruri: 0,03 g
Produs certificat ecologic
Fabricat în: Spania.
Prezentare: 25 g (10 foi).