Prezentare generală:
Taratele de ovaz se obtin din partea exterioara a bobului de ovaz si contin proteine, fier, calciu, fosfor, magneziu, zinc, dar putine calorii. Se folosesc atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Exista multiple retete cu tarate de ovaz – de la paine pana la biscuiti sau iaurt cu tarate de ovaz (eficient in curele de slabire).
Beneficiile consumului de tarate de ovaz (recomandat de 3-5 ori pe saptamana) sunt micsorarea nivelului de colesterol, protectia contra bolilor de inima, micsorarea nivelului de zahar din sange, stimularea sistemului digestiv, eficienta in curele de slabire.
Intrucat ele nu au un gust pregnant, ci mai curand unul neutru, se recomanda a fi insotite, in alimentatie de fructeuscate sau lapte vegetal.
Daca vrei sa slabesti ai sa te feresti, bineinteles, sa adaugi zahar, care da o aroma preferata de multi, dar iti zadarniceste eforturile de inlaturare a kilogramelor in plus.
Ingrediente:
-tarate de ovaz.
Produsul nu provine din culturi modificate genetic.