Prezentare generală:
Alternativă la lapte, fără colesterol, fără lactoză, 100% vegetal, fără adaos de zahăr.
Pseudo-cereală, hrișca nu conține gluten, ceea ce o face potrivită pentru oamenii care au probleme legate de toleranță la gluten
Beneficii:
-ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular
-ajută la controlul nivelul glicemiei din sânge
-ajută la scăderea greutății
-îmbunătățește digestia
-oferă proteine de calitate
-conține o multitudine de antioxidanți (runin, tanini, catechini).
Hrișca este o sursă excelentă de cupru, magneziu, mangan și o sursă bună de zinc, seleniu, fier și potasiu
-Cuprul este necesar pentru convertirea fierului din organism în hemoglobină.
-Magneziul este esențial pentru buna funcționare a sistemului nervos și al mușchilor, fiind totodată important pentru transfromarea zahărului din sânge în energie.
-Manganul este necesar pentru structura normală a sistemului osos.
-Zincul este estențial pentru sinteza proteinelor și formarea colagenului.
-Seleniul este vital pentru producerea de glutation peroxidaza, antioxidantul primar al organismului, care se găsește în fiecare celulă.
-Fierul este esențial pentru menținerea vieții, fiind necesar pentru producerea hemoglobinei, mioglobinei și a multor enzime.
-Potasiul este necesar pentru normalizarea ritmului cardiac și reglarea tensiunii arteriale, având totodată (împreună cu sodiul) un rol important în reglarea echilibrului hidric in organism
Ingrediente:
-apă,
-hrișcă* (8%),
-orez italian* (7%),
-ulei de floarea soarelui* și ulei de șofrănel* (presate la rece),
-sare de mare.
*Provine din agricultură ecologică. Conține zaharuri naturale.