Prezentare generală:
Fulgi obținuți prin presarea boabelor de grâu și secară la rece, după un brevet premiat.
Brevetul de invenție (RO 11 01 13) și cele două medalii de aur (1996 la Iași și 1998 la Brussels) pentru metoda de fabricație a fulgilor de cereale germinate atestă valoarea deosebită a acestui produs.
Sunt indicați persoanelor lipsite de vitalitate, în cazuri carențe de vitamine și minerale.
Se pot înmuia în lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adăuga în diferite mâncăruri după 10 minute de înmuiere prealabilă (ghiveci de legume, ardei umpluți, sarmale).
Se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scorțișoară, miere s.a.).
Beneficii produs:
Un aport de vitamine și minerale organismului
Obținuți prin presare la rece
Ce conțin?
-Grâul germinat conține vitamine de tip B, triptofan, sodiu, potasiu, magneziu, calciu, fier, fibre.
Cum se consumă?
-Se pot înmuia în lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adăuga în diferite mâncăruri după 10 minute de înmuiere prealabilă (ghiveci de legume, ardei umpluți, sarmale).
-Se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scorțișoară, miere s.a.).
Cum acționează?
-Sunt hrănitori, dau organismul o stare de bine și contribuie la echilibrul sistemului digestiv.
Pentru ce recomandăm?
-Sunt indicați persoanelor lipsite de vitalitate, în cazuri carențe de vitamine și minerale.