O gustare delicioasă pentru persoanele active fizic și sportivi. O compoziție proteică perfect selectată și un înveliș cremos fac ca batonul să fie excepțional de crocant, iar textura sa delicată.
Batonul proteic cu căpșuni fără gluten este o gustare ideală pentru toate persoanele active. Este o alegere excelentă pentru diverse activități sportive, dar și ca înlocuitor de masă pentru oamenii de la birou, pe drum sau în natură.
Beneficii:
un produs fără gluten
conținut ridicat de proteine
bogat în fibre
sursă de energie
Ingrediente: mix proteic 27% (concentrat de proteine din zer și lapte, proteine izolate din soia), sirop de maltoză, glazură albă 18% [zahăr, zahăr, grăsimi vegetale (sâmburi de palmier, palmier, shea în proporții variate), pudră de zer,lapte praf degresat, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie], ulei de rapiță, căpșuni (căpșuni Vaccinium macrocapron, zahăr, ulei de floarea soarelui), oligofructoză (fibre), fulgi de soia, umectant: glicerol, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de căpșuni, colorant: suc uscat de sfeclă roșie, regulator de aciditate: acid citric.
Valoare Nutrițională /100g: Valoare energetică: 1774 kJ / 424 kcal
Grăsimi: 18 g
din care acizi grași saturați: 7,1 g
Carbohidrați: 37 g
din care zaharuri: 23 g
Fibre: 6,8 g
Proteine: 25 g
Sare: 0,26 g
Precauții și contraindicații:Poate contine urme de nuci.