Sursă excelentă de proteine vegetale.
Descriere:
Acest TOFU este preparat după o rețetă veche, adusă tocmai din țara ei de origine, China, și este deosebit de bogat în proteine și calciu. Este o sursă sigură de sănătate deoarece materia primă este atent selecționată, boabele de soia NU sunt modificate genetic și sunt cultivate în ROMÂNIA de către țăranul român. Se poate folosi ca atare în salate diferite sau poate fi folosit ca semipreparat în diverse mâncăruri: pateu de tofu, tofu în sos de soia, tofu crispy, burgeri din tofu și alte rețete delicioase. Vă mulțumim că ne sprijiniți prin cumpărarea produselor românești și prin aportul dumneavoastră putem repune România pe harta producătorilor autohtoni!
Tofu cu fum se folosește adesea în pateuri, chiftele, ciorbe, tocănițe, datorită aromei sale date de fum.
Aroma de fum este naturală, provenită dintr-o drojdie naturală.
Ingrediente: apă, boabe de soia, aroma de fum, colorantcaramel, sare de ocnă, clorură de magneziu (coagulant).
Valori nutriționale/100g:
| Valoare energetică | 797 kJ/190 kCal |
| Grăsimi | 12 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 1.8 g |
| Glucide | g |
| din care zaharuri | g |
| Proteine | 20 g |
| Sare | 2.5 g |
| Fibre | 1.2 g |
Condiții recomandate de depozitare: Se păstrează la temperaturi de 2–5°C în ambalajul original. După deschidere, se consumă în 24 de ore sau se pune în saramură la rece.
Prezentare: 300g.