Sursă excelentă de proteine vegetale.
Descriere:
Acest TOFU este preparat după o rețetă veche, adusă tocmai din țara ei de origine, China, și este deosebit de bogat în proteine și calciu. Este o sursă sigură de sănătate deoarece materia primă este atent selecționată, boabele de soia NU sunt modificate genetic și sunt cultivate în ROMÂNIA de către țăranul român. Se poate folosi ca atare în salate diferite sau poate fi folosit ca semipreparat în diferite mâncăruri: pateu de tofu, tofu în sos de soia, tofu crispy, burgeri din tofu și alte rețete delicioase.
Ingrediente: apă, boabe de soia, sare de ocnă(2%), clorură de magneziu (coagulant).
Valori nutriționale/100g:
| Valoare energetică | 797 kJ/190 kCal |
| Grăsimi | 12 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 1.8 g |
| Glucide | g |
| din care zaharuri | g |
| Proteine | 20 g |
| Sare | 2.5 g |
| Fibre | 1.2 g |
Condiții recomandate de depozitare: Se păstrează la temperaturi de 2–5°C în ambalajul original. După deschidere, se consumă în 24 de ore sau se pune în saramură la rece.
Prezentare: 300g.