Alternativă excelentă pentru persoanele cu intoleranță la gluten (boală celiacă), fiind naturale, vegane și organice, oferind o valoare nutritivă echilibrată (proteine, fibre) și un gust neutru.
Descriere:
Paste bio vegane fără gluten, fabricate de maeștri italieni pentru garanția calității și a gustului desăvârșit. Sorgul (sau soriz, cum i se mai spune) este în mod natural fără gluten și are un gust neutru, câștigând tot mai mult teren datorită calităților sale deosebite ca înlocuitor al făinii de grâu.
Ingrediente: făină de sorg* 75%, făină de orez brun* 25%.
*din agricultură ecologică
Valori nutriționale/100 g:
Energie: 1553 kJ / 367 kcal
Grăsimi: 2,8 g – din care acizi grași saturați 0,4 g
Carbohidrați: 73 g – din care zaharuri 2,6 g
Fibre: 5,2 g
Proteine: 9,4 g
Săruri: 0,1 g
Alergeni: Poate conține urme de soia.
Condiții recomandate de păstrare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui.
Fabricat în: Italia.
Prezentare: 250g.