Specialitate italiană fără gluten, cu o textură delicată și o aromă intensă de trufe.
Descriere:
Paste vegane fără gluten, fabricate de maeștri italieni pentru garanția calității și a gustului desăvârșit.
Pentru o mâncare specială, bogată în arome, alegeți pastele cu trufe Pasta Natura. Trufele sunt bogate în vitamine și minerale, își păstrează aroma deosebită, iar bucătăria se va umple de un miros irezistibil.
Pastele cu trufe sunt o adevărată delicatesă. De la procesarea făinii, la uscarea lentă a pastelor, totul este pregătit în detaliu pentru a rezulta un produs final de excepție. Despre gust nici nu mai vorbim — trebuie neapărat să le încercați. Recomandate la ocazii speciale, dar nu numai.
Ingrediente: făină de porumb, făină de orez, trufe preparate (aromă naturală, carob, sare, trufe de vară Tuber Aestivum).
Sfaturi pentru gătit:
pastele cu trufe se pot consuma chiar simple, cu puțin ulei de măsline;
se pot prepara în unt și condimenta cu piper negru;
pentru rețete avansate, puteți prepara pastele cu trufe cu ciuperci, mascarpone și castane;
o rețetă delicioasă este și cea cu andive sote, semințe de pin, măsline negre și stafide.
Timp de fierbere: 9–10 minute.
Valori nutriționale/100 g:
Energie: 1427 kJ / 336 kcal
Grăsimi: 1,3 g – din care acizi grași saturați 0,5 g
Carbohidrați: 73 g – din care zaharuri 0,5 g
Fibre: 1,6 g
Proteine: 7,9 g
Săruri: 0,01 g
Fabricat în: Italia, într-o cooperativă agricolă.
Produs certificat vegan, fără gluten.
Prezentare: 250g.