Prezentare generală:
Miezul hrănitor din caisă conține fosfor, care tonifiază memoria și ajută la menținerea unei stări alerte pe tot parcursul zilei.
Acetilcolina și lecitina din miezul de caisă sunt alte două substanțe care te ajută în procesul de memorare.
Beneficii produs:
Conținut bogat de amigdalină (vitamina B17)
Îmbunătățesc memoria
Ce conțin:
-Se diferențiază prin conținutul bogat de amigdalină (vitamina B17).
Cum se consumă?
-Poate fi consumat ca atare sau măcinat, presărat peste mâncăruri.
-Recomandare de consum: 4-5 sâmburi pe zi.
Cum acționează?
Sâmburii de caise amari provin de la un soi diferit de caise.
Forma este similară, însă gustul este puternic amărui.
Pentru ce recomandăm?
Miezul sâmburelui de caisă, cu gust amărui și savoare de marțipan, este cunoscut la nivel global pentru proprietățile sale alimentare și terapeutice. Mai este denumit și migdala caisei.
Contraindicații:
ATENȚIONARE: A nu se lasă la îndemână copiilor.