Miso este o pastă de soia fermentată cunoscută pentru proteinele sale de inaltă calitate.
Descriere:
Pasta Miso Hatcho este o pastă fermentată, tradițională japoneză cu un proces de fermentație lung care îi conferă o aromă bogată și complexă. Este un condiment versatil, folosit în bucătăria japoneză în supe, sosuri, marinate sau pentru a condimenta diverse preparate calde și reci.
Pasta Miso Hatcho Strong este miso nepasteorizat, obținut prin fermentație naturală de 2 ani în butoaie de cedru. Această fermentație lungă ii oferă un gust aromat și profund pastei Miso Hatcho Strong. Datorită fermentației naturale proteinele vin descompuse în aminoacizi ușor asimilabili de organismul nostru.
Miso este cunoscut în Orientul Îndepărtat încă din anul 1300.
Produs vegan!
Ingrediente: soia* 64%, apă, sare de mare 11%, făină de orz prăjită* 0,8%, koji (aspergillus oryzae). (*ingredient certificat organic)
Valoare nutrițională/100g:
Valoare energetică - 1029 kJ/247 kcal
Grăsimi - 12 g
din care acizi grași saturați - 2,1 g
Carbohidrați - 7,3 g
din care zaharuri - 0,8 g
Fibre - 8,8 g
Proteine - 23 g
Sare - 8,8 g
Informații despre alergeni: Produsul poate conține cereale care conțin gluten.
Conditii recomandate de depozitare: A se păstra într-un loc uscat. După deschidere se pastrează la frigider.
Țara de proveniență: Japonia