Untul de cocos este obținut prin măcinarea fulgilor de cocos până ajunge la consistența cremoasă.
Descriere:
Untul de cocos este obținut prin măcinarea fulgilor de cocos până ajunge la consistența cremoasă. Conține atât grăsimi sănătoase, cât și fibre. Se folosește ca orice alt unt din oleaginoase – în prepararea prăjiturilor, cremelor, sau poate fi consumat pe pâine, pe fructe, în smoothie-uri etc.
Produsul își poate schimba consistența: la temperaturi sub 24°C are o textură mai solidă, iar la temperaturi peste 24°C devine mai fluid. Acest proces este unul normal, având un procent ridicat de grăsimi.
Ingrediente: fulgi cocos deshidratati
Valori nutriţionale medii/100 g:
Valoare energetică: 642,9 kcal.
Fibre: 14,3 g;
Proteine: 7,1 g;
Glucide: 10,7 g, din care zaharuri: 7,1 g;
Lipide: 64,3 g, din care saturate: 54,1 g;
Sodiu: 35,7 mg.
(valorile pot varia în funcție de fluctuațiile naturale ale materiei prime)
Produs în: România.