Sursă excelentă de proteine vegetale.
Descriere:
Acest TOFU este preparat după o rețetă veche, adusă tocmai din țara ei de origine, China, și este deosebit de bogat în proteine și calciu. Este o sursă sigură de sănătate deoarece materia primă este atent selecționată, boabele de soia NU sunt modificate genetic și sunt cultivate în ROMÂNIA de către țăranul român. Se poate folosi ca atare în salate diferite sau poate fi folosit ca semipreparat în diverse mâncăruri: pateu de tofu, tofu în sos de soia, tofu crispy, burgeri din tofu și alte rețete delicioase.
TOFU CU MĂRAR: Gustul acestui TOFU este incomparabil de gustos, semănând cu cel al unei brânze telemea, însă bineînțeles este un produs 100% vegetal. Acest tofu, unic ca gust și aspect, este preferat de cei care iubesc tartele sau plăcintele cu mărar. Aroma de mărar se simte foarte profund.
Rețeta este autentică din Asia, vechimea sa datând din anul 950 d.H. Chinezii și japonezii o folosesc zilnic pe masa lor.
Soia este nemodificată genetic. Coagulantul folosit este clorura de magneziu, iar conservantul folosit este sarea de ocnă. Gustul mărarului îl desăvârșește, astfel încât îl poți folosi cu ușurință în multe semipreparate.
Ingrediente: apă, boabe de soia, mărar uscat(2%), sare de ocnă, clorură de magneziu (coagulant).
Valori nutriționale/100g:
| Valoare energetică | 797 kJ/190 kCal |
| Grăsimi | 12 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 1.8 g |
| Glucide | g |
| din care zaharuri | g |
| Proteine | 20 g |
| Sare | 2.5 g |
| Fibre | 1.2 g |
Condiții recomandate de depozitare: Se păstrează la temperaturi de 2–5°C în ambalajul original. După deschidere, se consumă în 24 de ore sau se pune în saramură la rece.
Prezentare: 300g.