Sursă excelentă de proteine vegetale.
Descriere:
Acest TOFU este preparat după o rețetă veche, adusă tocmai din țara ei de origine, China, și este deosebit de bogat în proteine și calciu. Este o sursă sigură de sănătate deoarece materia primă este atent selectată, boabele de soia NU sunt modificate genetic și sunt cultivate în ROMÂNIA de către țăranul român. Se poate folosi ca atare în salate diferite sau poate fi utilizat ca semipreparat în diverse mâncăruri: pateu de tofu, tofu în sos de soia, tofu crispy, burgeri din tofu și alte rețete delicioase.
TOFU CU BUSUIOC: Povestea acestui TOFU este următoarea: Ne-am dorit foarte mult să realizăm o aromă autentică, care să placă românului, cu care este obișnuit în casa lui. Care să fie această aromă? Păi, busuiocul! Această plantă crește cu ușurință în grădina țăranului, astfel că aproape în toate mâncărurile acesta presară busuiocul atât de aromat. Busuiocul este luat la slujbele bisericești de sărbători, astfel mireasma lui umple toate încăperile unde este așezat. Ne dorim ca acest tofu să vă aducă aminte de zilele de sărbătoare din casa bunicii, de care să vă amintiți când îl consumați. Este un produs artizanal obținut din boabele de soia crescute local, nemodificate genetic și cultivate de țăranul român.
Aroma de busuioc îi conferă o utilitate vastă în gastronomie datorită gustului bine cunoscut. În salate, mâncăruri gătite, crispy copt la cuptor sau încins în ulei, tofu este o delicatesă fără pereche în orice bucătărie sănătoasă, fiind un aliment complex cu o valoare ridicată de proteină.
Ingrediente: apă, boabe de soia, ceapă uscata, piper negru, usturoi pudră, busuioc uscat (2%), sare de ocnă, clorură de magneziu (coagulant).
Valori nutriționale/100g:
| Valoare energetică | 797 kJ/190 kCal |
| Grăsimi | 12 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 1.8 g |
| Glucide | g |
| din care zaharuri | g |
| Proteine | 20 g |
| Sare | 2.5 g |
| Fibre | 1.2 g |
Condiții recomandate de depozitare: Se păstrează la temperaturi de 2–5°C în ambalajul original. După deschidere, se consumă în 24 de ore sau se pune în saramură la rece.
Prezentare: 300g.