Prezentare generală:
Fulgii Granovit sunt obținuți din cereale germinate prin prelucrare la rece, dupa un brevet premiat.
Fulgii de orez sunt un produs cu beneficii multiple pentru corp și minte.
Conțin 18 aminoacizi esențiali și proteine cu valoare nutritivă superioară, fiind un aliment care fortifică organismul și care oferă energie.
Sunt recomandați persoanelor care au toleranță scăzută la gluten și care își doresc un mic dejun cu valoare nutritivă complexă.
Beneficii produs:
Indicați persoanelor cu toleranță scăzută la gluten
Obținuți prin presare la rece
Ce conțin?
-Sunt 100% naturali, obținuți prin presarea la rece a orezului integral.
Cum se consumă?
-Fulgii de orez integral se înmoaie foarte repede în lichide fierbinți, deci nu trebuiesc fierți. De aceea, ei trebuiesc adăugați în mâncare la sfârșit (după fierberea acesteia).
-Se pot adăuga astfel în supe, ciorbe, în mâncăruri sau în deserturi cu lapte, fructe, miere.
-Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluți etc., se înmoaie câteva minute în apă fierbinte apoi se amestecă în compoziția care se introduce în cuptor.
Cum actionează?
-Fulgii de orez sunt un produs cu beneficii multiple pentru corp și minte.
-Conțin 18 aminoacizi esențiali și proteine cu valoare nutritivă superioară, fiind un aliment care fortifică organismul și care oferă energie.
-Au în compoziție vitamine B și minerale esențiale în menținerea sănătății sistemului muscular și osos.
Pentru ce recomandăm?
-Sunt recomandați persoanelor care au toleranță scăzută la gluten și care își doresc un mic dejun cu valoare nutritivă complexă.
-Nu au calorii goale, îmbină beneficiile pentru oase și mușchi cu acelea destinate sistemului digestiv.
-Sunt recomandați în reglarea constipației și prevenirea autointoxicării.