Beneficii ale fulgilor de grau:
- controleaza obezitatea
- previn diabetul de tip 2
- reduc inflamatia cronica
- previn blocarea calculilor biliari
- previn accidentul vascular cerebral
- previn cancerul de san
- previn cancerul de colon
- au un continut ridicat de fibre
- imbunatatesc starea generala de sanatate la femei
- previn astmul la copii
Recomandari: Se servesc inmuiati in apa, lapte vegetal sau sucuri naturale de fructe, ca atare sau indulciti. Sunt ideali in amestecul de cereale servit la micul dejun, se pot adauga in musli (fulgi de cereale cu fructe uscate) sau chiar se pot prepara diverse dulciuri sau prajituri ce au acesti fulgi ca ingredient.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1381kJ / 330kcal;
Proteine: 11.4g;
Grasimi: 1.83g din care acizi grasi saturati: 0.3g;
Carbohidrati: 59.6g din care zaharuri: 2g;
Fibre: 13.3g;
Sare**: 0.02g.
**Continutul de sare se datoreaza exclusiv prezentei in mod natural a sarii in produs.
Alergeni: contine gluten.