Prezentare generala
Susţine sistemul imunitar și apărarea organismului
În cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, are o tradiţie îndelungată, fiind un ingredient important pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. Cunoscută astăzi pentru calitatea sa de a ne susţine sistemul imunitar şi, astfel, apărarea naturală a organismului, echinacea a fost menţionată oficial pentru prima dată în 1787 şi recunoscută în prima ediţie a Eclectic Dispensatory în 1852.
„Echinaceei i s-a atribuit proprietatea de a creşte rezistenţa organismului la infecţii” The Dispensatory of the United States of America, 1918
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 50 g
Condiții de păstrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient
Beneficii
- susţine sistemul imunitar și apărarea organismului;
- susţine sănătatea tractului respirator superior;
- efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale;
- are rol antioxidant, protejează organismul de radicalii liberi.
-
Ingrediente
-Partea aeriană a plantei Echinacea spp. fam.Asteraceae conţine derivaţi de acid cafeic, polizaharide, flavonoide, poliine.
Mod administrare
Se beau 2 – 3 căni cu ceai pe zi.
Preparare Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Contraindicatii:
Nu se recomandă în boli autoimune şi în caz de hipersensibilitate la această plantă.
Sarcina si alaptare: Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot bea 2-3 căni cu ceai pe zi, timp de 2 săptămâni.