Prezentare generala
Ceaiul verde, păpădia, rozmarinul şi uleiul esenţial de lămâie stimulează metabolismul lipidic şi al colesterolului.
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 50 g
Condiții de păstrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient
Beneficii
- Menţine valorile normale ale colesterolului. Acest efect se datorează efectelor combinate ale plantelor din compoziţia ceaiului. Conţinutul de ceai verde reduce considerabil nivelul colesterolului „rău” (LDL), alături de ventrilică şi rozmarin.
- Are efect antioxidant.
- Reduce riscul depunerii lipidelor în interiorul vaselor de sânge.
- Susţine metabolizarea ficatului în acizi biliari. Beneficiu dat de conţinutul de păpădie, anghinare şi cicoare.
-
Ingrediente
-Frunze de ceai verde (Theae folium) 25%,
-ventrilică (Veronicae herba),
-păpădie (Taraxaci herba) 20%,
-cicoare (Cichorii herba),
-frunze de rozmarin (Rosmarini folium),
-frunze de anghinare (Cynarae folium) 10%,
-ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum).
Mod administrare
Se beau 3 – 4 căni cu ceai pe zi, între mese.
Durata unei cure este de 2 – 3 luni.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Preparare: Peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Atenţionări:
Acest ceai nu este indicat copiilor sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.
Efecte secundare şi interacţiuni:
La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.
Asocieri recomandate:
Pentru normalizarea valorilor colesterolului vă recomandăm și o cură de 3 luni cu capsule Colesterol 1-M105, urmată de 3 luni cu capsule Colesterol 2-M105A.