Gustul ciocolatei Govinda este o alchimie între ingredientele naturale de înaltă calitate, măiestrie, principii nutriționale și respectul pentru viață.
Nota Bene! La temperaturi de peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafaţa ciocolatei. Acest fenomen se numeşte "înflorirea grăsimii". Deşi nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum şi poate fi utilizată în reţete.
Ingrediente: 72 % min. masă de cacao, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao, visine deshidratate (10 % ), polen de albine (5 % ).
Valabilitate: 12 luni de la data fabricației.
Produsul poate conține urme de lapte, nuci, alune și alte fructe cu coajă tare.
A se păstra la loc uscat și răcoros (maximum 25 grade Celsius)
- Este îndulcită natural cu nectar granulat de cocos
- Este certificată internațional V-label
- Masa de cacao și untul de cacao sunt SINGLE ORIGIN (Coasta de Fildeș)
- Este vegană/de post
- Conține numai ingrediente naturale, de calitate, fără E-uri și alte adaosuri nedorite
- Nu conține alergeni, nici lecitină din soia
- Fără gluten