Siropul de agave este un îndulcitor natural recunoscut pentru dulceața sa intensă și indicele glicemic scăzut, fiind o alternativă la zahăr, miere și alți îndulcitori.
Descriere:
Siropul de agave este un îndulcitor natural, obținut din seva plantei de agave, recunoscut pentru dulceața sa intensă și indicele glicemic scăzut, fiind o alternativă la zahăr, miere și alți îndulcitori. Acesta conține o cantitate mare de fructoză și poate fi utilizat în diverse preparate, de la băuturi (ceai, cafea, smoothie-uri) la deserturi, terci, sosuri și dressing-uri pentru salate. Deși este o opțiune naturală și poate fi consumat și de diabetici, siropul de agave este bogat în calorii și trebuie folosit cu moderație pentru a evita problemele de sănătate, precum creșterea în greutate.
Ingrediente: sirop de agave îngrosat* ingredient ecologic certificat*.
Valoare energetică/100ml:
Energie 1311 kJ/308 kcal
Grăsimi <0,5 g din care acizi grași saturați <0,1 g
Carbohidrați 77 g din care zaharuri 77 g
Proteine <0,1 g
Sare 0,01 g
Instrucțiuni de utilizare:
Ideal pentru îndulcirea deserturilor, musli-ului, preparatelor din fructe și a băuturilor.
Datorită aromei sale neutre care nu modifică gustul alimentelor, este potrivit pentru consum cald sau rece sau pentru prepararea produselor de patiserie.
Condiții recomandate de depozitare: A se păstra la temperatura camerei.
Țara de proveniență a ingredientelor: Germania