Soia boabe bio este o sursă valoroasă de proteine complete și nutrienți esențiali, provenind din culturi ecologice certificate.
Descriere:
Boabele de soia organice sunt unul dintre cele mai populare produse asiatice. Sunt un adaos excelent pentru tocănițe, supe, preparate din legume și carne, precum și salate. Măcinate, sunt ideale pentru preparate din făină, paste și șnițele. Boabele de soia sunt bogate în proteine și stau la baza dietelor vegetariene și vegane.
Soia face parte din specia leguminoaselor, are boabe ce cresc în păstăi și sunt folosite atât în alimentație, cât și în medicină, datorită beneficiilor multiple. Boabele organice de soia sunt unul dintre cele mai populare produse asiatice.
Boabele de soia au un conținut ridicat de fibre, proteine, vitamine, dar și minerale și antioxidanți. Planta este o sursă importantă de proteină în regimul alimentar.
Boabele de soia au un conținut ridicat de proteine, care este baza unei diete vegetariene și vegane.
Consumul de soia este recomandat în caz de: reumatism; diabet; gută; hepatită; surmenaj; convalescență; dislipidemii; ateroscleroză; hipertensiune arterială; obezitate; cardiopatie ishemică; acțiune emolientă; acțiune hepatoprotectoare; efecte antitumorale.
Ingrediente: 100% BOABE DE SOIA organice*.
Preparare:
Înmuiați BOABELE DE SOIA timp de cel puțin 8 ore și fierbeți-le în apă ușor sărată într-un raport de 1:2,5 (1 porție de BOABELE DE SOIA la 2,5 porții de apă) timp de aproximativ 60 de minute.
Valoare nutrițională/100g:
Valoare energetică 1790 kJ/428 kcal
Grăsimi 20 g din care acizi grași saturați 2,9 g
Carbohidrați 21 g din care zaharuri 7,3 g
Fibre 9,3 g
Proteine 36 g
Sare 0 g
Informații despre alergeni:
Produsul poate conține alergeni: CEREALE CARE CONȚIN GLUTEN, ARAHIDE, NUCI, SEMINȚE DE SUSAN.
Condiții recomandate de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Țara de origine a ingredientelor: China