Făină de ovăz bio Bauckhof conține toate componentele cerealelor integrale și este certificată fără gluten. Ovăzul este natural fără gluten. Cu toate acestea, în timpul cultivării, recoltării, transportului și prelucrării, acesta vine adesea în contact cu produse din cereale care conțin gluten și absoarbe praful de gluten. Pentru o dietă sigură și fără gluten în mod constant, cantități mici de contaminare cu gluten sunt suficiente pentru a provoca probleme de sănătate. În laboratorul nostru de fabrică, fiecare lot de ovăz este examinat cu atenție pentru gluten.
Ideal pentru bucătăria fără gluten, fie pentru prăjituri, produse de patiserie, brioșe, fie pentru o pâine proaspătă fără gluten. Făina organică de ovăz este garantată fără gluten și are o aromă fină de nuci, este delicioasa, bogată în fibre. Producătorul recomandă înlocuirea a 20% din făina obișnuită cu faina de ovăz.
Alte note: fără OMG, fără aromă, fără coloranți sintetici, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal, neindulcit, fără gluten.
Indulcire: neindulcit
Valori nutritive:
kj: 1560
kcal: 370
grasimi: 6.7g
acizi grasi saturati: 1.1g
glucide: 60g
zaharuri: 0.8g
fibre: 9.7g
proteine: 13g
sare: <0.01g
* - doza zilnica recomandată