Prezentare generală:
Zahăr brut nerafinat obținut din trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. Conținut ridicat de melasă.
Recomandăm pentru utilizarea în special pentru prăjituri, datorită gustului deosebit.
Alte utilizări culinare sunt sosuri pentru salate, marinate pentru carne și pește, sau chiar ca un sirop turnat peste deserturi cu fructe proaspete.
Beneficii produs:
Recomandăm pentru înlocuirea zahărului alb
Poate fi folosit la îndulcirea tuturor alimentelor
Cum se consumă?
-Se pot prepara diverse prăjituri sau deserturi: tarte delicioase cu caramel, tort cu mere și fructe, chec cu rubarbă și ghimbir, clătite.
-În lapte sau ceai, cu fulgi de cereale, musli sau alte alimente, zahărul melasa are un gust inconfundabil.
-Alte utilizări culinare sunt sosuri pentru salate, marinate pentru carne și pește, sau chiar ca un sirop turnat peste deserturi cu fructe proaspete.
-Contraste delicioase apar în combinația cu fructe de pădure roșii, citrice sau chiar legume: paste, conopidă, dovleac sau cartofi dulci, înainte de coacerea la cuptor.
-După deschidere, trebuie păstrat într-un recipient etanș din sticlă, deoarece se întărește.