Prezentare generală:
Se remarcă printr-un conținut ridicat de unt de cacao și o mireasma deosebită.
Are o culoare mai intensă, un gust mai puternic și mai pur în comparație cu versiunile cu mai puțină grăsime.
Se poate folosi la prepararea de prăjituri, creme, trufe, înghețată.
Beneficii produs:
Previn imbătrânirea celulară
Conține antioxidanți puternici
Ce conține?
-Pudra de cacao are în compoziție antioxidanți puternici - flavonoide (precum epicatechina, catechine și procianidine).
Cum se consumă?
-Poate fi adăugată în lapte de vacă sau capra sau în cel vegetal (de soia, migdale, caju). Este un ingredient vital în producția de ciocolată, aduce un plus de savoare prăjiturilor și tartelor, biscuiților s.a.
Cum acționează?
-Antioxidanții din pudra de cacao protejează împotriva radicalilor liberi, prevenind îmbătrânirea celulară.