Sursă excelentă de proteine vegetale.
Descriere:
Acest TOFU este preparat după o rețetă veche adusă tocmai din țara ei de origine, China, și este deosebit de bogată în proteine și calciu. Este o sursă sigură de sănătate deoarece materia primă este atent selecționată, boabele de soia NU sunt modificate genetic și sunt cultivate în ROMÂNIA de către țăranul român. Se poate folosi ca atare în salate diferite sau poate fi folosit ca semipreparat în diferite mâncăruri: pateu de tofu, tofu în sos de soia, tofu crispy, burgeri din tofu și alte rețete delicioase. Vă mulțumim că ne sprijiniți prin cumpărarea produselor românești și prin aportul dumneavoastră putem repune România pe harta producătorilor autohtoni!
Soia este nemodificată genetic, iar coagulantul folosit este clorura de magneziu. Sarea este singurul conservant folosit la conservare.
Ingrediente: apă, boabe de soia, ceapă pudră, ardei gras fulgi (2%), sare de ocnă, clorură de magneziu (coagulant).
Produs vegetal obținut din soia nemodificată genetic, după rețeta originală chinezească, bogat în proteine și magneziu.
Valori nutriționale/100g:
Valoare energetică: 190 kcal / 797 kJ
Grăsimi: 12 g din care acizi grași saturați: 1.8 g,
Glucide: 1.55 g din care zahăr: 0.00 g,
Fibre: 1.2 g,
Proteine: 20 g,
Sare: 2.5 g,
Magneziu: 421 mg (110% VNR).
Condiții recomandate de depozitare: Se păstrează la temperaturi de 2–5°C în ambalajul original.
După deschidere, se consumă în 24 de ore sau se pune în saramură la rece.
Prezentare: 300g.