BIO ULEI COCOS VIRGIN 300 G

Depal
20,00 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: 21623 Ai nevoie de ajutor? 0726 432 432 / 0262 223 639
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Expediere si Livrare
  • Review-uri (0)

Prezentare generală:

 

Ulei de cocos virgin, nehidrogenat.

 

Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.

 

Este nerafinat, neinalbit si neaditivat.


 

De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi?

 

Uleiul sau untul de nuca de cocos este o sursa foarte buna de grasimi vegetale. Are un continut foarte ridicat de grasimi saturate, deci oxideaza mai greu si tine aproape doi ani pana devine ranced. Dar tocmai acest continut foarte ridicat de grasimi saturate il face foarte controversat. Grasimile saturate sunt blamate si nerecomandate de doctori, nutritionisti si cercetatori deopotriva, din cauza problemelor de sanatate pe care le provoaca.

 

 

 

Si atunci de ce se recomanda ulei sau unt de cocos?

 

  1. Deoarece acest ulei virgin are un continut foarte ridicat de acid lauric, care este procesat de catre organism (combinat cu glicerol) si transformat in monolaurina. Se gaseste doar in nuca de cocos si in laptele matern.

  2. Uleiul virgin de cocos are grasimi saturate compuse din trigliceride cu lant scurt si mediu, fiind usor de digerat si neavand la fel de multe riscuri ca alte grasimi saturate. In plus, mai contine grasimi mononesaturate (acid oleic) si polinesaturate (acid linoleic), polifenoli (care dau aroma si mirosul specifice de cocos), vitamina E, vitamina K si fier.


  3.  

 

La ce folosim ulei sau unt de nuca de cocos?

 

1. Aliment. Poate fi folosit la pregatirea mancarii, adaugat in supe, sosuri, ceai, sucuri, lapte (vegetal), deserturi etc., de preferat la rece sau la temperatura camerei.

 

Cand folositi ulei de cocos la gatit sau copt, nu depasiti temperaturi mai mari de punctul lui de afumare/ardere: 177 grade Celsius (isi pierde proprietatile benefice si i se schimba structura moleculara, deve

 

nind nesanatos).

 

  1. Cosmetica. Uleiul virgin de cocos poate fi folosit pe fata pentru hidratare si demachiere (inclusiv machiaj rezistent la apa), pe corp (nu se mai usuca pielea si devine mai elastica, deci poate preveni vergeturile si ridurile), pe par pentru hranirea si hidratarea scalpului si a firului de par (reduce pierderea de proteine; folosit regulat, previne matreata si paduchii), pe unghii si cuticule (intareste si hraneste unghiile si inmoaie cuticulele).


  2.  
Livrarea produselor comandate se face prin partenerii noştrii, firme specializate de curierat, cu următoatele condiţii și în următoarele termene estimate:
• În 24 de ore – pentru comenzile plasate până la ora 15:00, de luni până vineri. Durata livrării poate ajunge până la 48 de ore pentru unele zone mai îndepărtate sau mai greu accesibile. Comenzile plasate după ora 15:00 vor fi livrate în maxim 48 de ore;
• Marți – pentru comenzile plasate de vineri, după ora 15:00 până duminică inclusiv.
Pentru Baia Mare ai opţiunea de a alege:
• Livrare în aceeaşi zi – pentru comenzile cu livrare doar în Baia Mare, plasate până în ora 14:00, de luni până vineri.
Livrarea va fi efectuată la adresa specificată în momentul plasării comenzii. Deocamdată, livrăm doar în România.
Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, al producătorului şi în colet sigilat.
Transportul este Gratuit pentru comenzile care au o valoare mai mare de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare sub 300 lei costul de transport este calculat in functie de localitate.

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 8 - 20 | Sâmbătă 8 - 14

0726 432 432 0262 223 639 office@trifolia.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!