Prezentare generala:
Sfecla rosie este cunoscută şi în medicina populară ca un bun regenerator al sângelui, deşi conţinutul de fier nu este mai mare decât al altor plante.
Acest efect pozitiv asupra sângelui se datorează faptului că organismul valorifică mai uşor substantele active din sfeclă.
Sfecla roșie are conţinut substanţial de pectină, care ajută la eliminarea metalelor grele şi a colesterolului în surplus din organism.
Are efect de detoxifiere a ficatului ajutându-l să distrugă grăsimile depozitate.
Sfecla roşie conţine foarte multe substanţe ce protejează ficatul.
Combinaţia unică de sodiu şi potasiu (10:1) contribuie la dizolvarea şi eliminarea depunerilor de calciu din organism (de ex. în litiaza renală sau cea biliară).
Conţinutul de potasiu şi magneziu are efect benefic asupra tensiunii, inimii şi sistemului nervos.
Sfecla rosie are efect întăritor, ajută la creşterea celulelor, îmbunătăţeşte situaţia bolnavilor în convalescenţă şi chiar ajută la înlăturarea simtomelor răcelii şi gripei.
Sfecla ameliorează simptomele neplăcute ale menopauzei.
Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nevos, a sistemului muscular si osos.
Ingrediente:
-sfecla rosie
-complex bioflavonoizi Flavin7 (seminte si coji uscate de struguri rosii (Vitis Vinifera)
-sorg (Sorghum)
-mure (Rubus caessius)
-coji de cirese negre (Prunus serotina)
-seminte si coji de coacaze negre (Ribes nigrum)
-coacaze rosii (Ribes rubrum)
-coji de prune (Prunus domestica)
-coji de mere (Malus domestica)
-capsula-gelatina
-carbonat de magneziu (Mg 40%)
Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului