Avantaje
-capsule moi, cu gust placut de fructe, replicand raportul fractiilor DHA:EPA regasit in natura de acizi grasi Omega-3 de 3:2
-nu contine: gluten (Certificare NSF-Gluten Free), cazeina, alcool, lapte, ou, soia, grau, drojdie, porumb, coloranti, arome, indulcitori artificiali, zahar adaugat, organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO)
Efecte si beneficii
DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras important pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. In primul an de viata creierul isi tripleaza dimensiunea. DHA este unul dintre cei doi principali acizi grasi esentiali din uleiul de peste, cunoscuti ca acizi grasi polinesaturati Omega-3. Acizii grasi polinesaturati se numesc esentiali pentru ca nu pot fi sintetizati de organism si trebuie adusi prin aport extern. Concentratia cea mai mare de acizi grasi se gaseste in fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase si a mielinei (invelisul fibrelor nervoase). Creierul este compus in procent de 60% din grasimi, 30% din acestea fiind DHA.
-mentinerea functiei normale a creierului*
-mentinerea vederii normale*
-functia normala a inimii**
*Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250mg de DHA, conform Regulamentului (UE) 432/2012
**Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250mg de EPA si de DHA, conform Regulamentului (UE) 432/2012
Compozitie (Per 3 capsule)
Acizi grasi Omega-3 180 mg
Ulei purificat din ficat de cod arctic furnizand
(acid eicosapentaenoic)
(acid docosahexaenoic)
Alti acizi grasi Omega-3 30 mg
Vitamina E
Vitamina A 49.5 mcg
Vitamina D
Mod de administrare
Copii 6-12 luni: cate 1-2 capsule/zi (se desface capsula)
Copii 1-4 ani: cate 4-6 capsule/zi
Copii 4-12 ani: cate 6-8 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A se pastra la frigider dupa desigilare.Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.