Prezentare generala:
Leurda este o plantă medicinală care creşte în zona alpină sau în câmpii cu sol fertil, iubitoare de umiditate.
Frunzele sunt lungi şi lucioase, iar florile sunt grupate, de dimensiuni mici şi au culoare albă.
Planta seamănă cu usturoiul la gust şi se foloseşte şi sub formă de condiment în gastronomie.
În scop culinar şi terapeutic se folosescfrunzele, culese primăvara, proaspete, deoarece prin uscare proprietăţile plantei se pierd foarte uşor, şi bulbii, care se recoltează din luna august până în octombrie.
In urma unor studii efectuate in laboratoarele din Germania, a fost declarata ‘‘Planta mileniului trei’’,efectele sale asupra inimii si a vaselor de sânge, asupra digestiei, asupra sistemului imunitar si a celui endocrine uimind pur si simplu oamenii de știința.
Recomandari:
-paraziti intestinali
-oxiuri
-giardia
-viermisori
Ingrediente:
Leurda (Allium ursinum)
Mod de administrare:
Se ia o lingura inainte de masa si intre mese, 5 linguri pe zi.
Informatii conformitate produs