Un singur strop poate intensifica aroma întregii rețete. Pentru a evita încărcarea mâncărurilor cu prea multe arome, pornește cu pași mici. Încearcă să înmoi o scobitoare în uleiul tău, iar apoi răsucește respectiva scobitoare în preparatele tale.
-Prepară gemuri de fructe de casă, adăugând ulei esențial Lavender+. Încearcă să îl combini cu gemuri și jeleuri de afine, caise, zmeură sau piersici.
-Combină notele aspre, lemnoase ale uleiului Lavender+ cu aromele vii de citrice. Experimentează cu o limonadă cu lavandă sau cu un sorbet de citrice.
-Combină lactatele cu Lavender+ pentru rețete de fursecuri, înghețată, bezea sau frișcă.
-În preparatele sărate, echilibrează Lavender+ cu ierburi aromate precum cimbru, rozmarin sau oregano.
Adaugă 2 picături la o bază neutră. Folosește amestecul de 3 ori pe zi.