Prezentare generală:
Obiectivul ușor de preparare pentru o gătire organică rapidă. Lintele roșii sunt linte maronii decojite și devin cremos-moi după un timp scurt. Nu trebuie să fie înmuiate înainte de gătire și se gatesc în numai 5-10 minute.
Rapunzel a fost implicat în cultivarea legumelor în Europa de mulți ani. Deoarece cultivarea plantelor proteice native, cum ar fi lintea, fasolea sau lupinele, contribuie la o rotație a culturilor mai diversă și, astfel, la conservarea sănătății solului. Plantele leguminoase nu au nevoie de îngrășăminte azotate în timpul cultivării și, astfel, reduc povara asupra solului. În același timp, ele promovează fertilitatea solului prin îmbogățirea azotului atmosferic în rădăcinile lor. În plus, ele servesc ca o sursă importantă de hrană pentru polenizatori, cum ar fi albinele.
Linte fină pentru bucătăria rapidă, deoarece nu trebuie înmuiată.
Întrebuinţare:
Se fierbe fără înmuiere, pentru supe, sosuri, pireuri şi prăjeli, se pretează foarte bine pentru bucătăria indiană.
Ingrediente:
-Linte rosie,
-ulei de floarea-soarelui.
Alergeni urme:
-gluten