Obținută din pulpa de cocos deshidratată și măcinată, fiind o alternativă sănătoasă la făina de grâu, ideală pentru dietele fără gluten, sărace în carbohidrați și bogate în fibre.
Descriere:
O făină fără gluten, folosită în patiserie ca înlocuitor total sau parțial pentru făina de grâu.
Ingrediente: 100% cocos*
*din agricultură ecologică
Produs ambalat într-o unitate unde se procesează și semințe de muștar, gluten, nuci, susan și țelină.
Valori nutriționale / 100 g:
Energie: 1742 kJ / 416 kcal
Grăsimi: 13.95 g din care saturate: 2.218 g,
Carbohidrați: 58.82 g din care zaharuri: 20.68 g,
Proteine: 15.55 g,
Fibre: 6.2 g,
Săruri: 0.19 g.
Țara de origine: Indonezia.
Prezentare: 1100 g.