Crupele de hrișcă prăjite organice sunt cel mai adesea folosite ca ingredient pentru cine combinate cu legume sau gulaș și ca adaos la supe, mâncăruri într-o oală și pateuri.
Crupele de hrișcă prăjite organice sunt cel mai adesea folosite ca ingredient pentru cine combinate cu legume sau gulaș și ca adaos la supe, mâncăruri într-o oală și pateuri.
Beneficii:
Este o sursă valoroasă de carbohidrați complecși, fibre alimentare, proteine vegetale, antioxidanți și minerale
Este bogată în vitaminele E, B1 și B2, dar și în proteine, carbohidrați, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu și fier
Contribuie la susținerea sănătății digestive, menținerea unui nivel optim de energie și echilibrarea metabolismului
Are efect benefic asupra sistemului cardiovascular și pentru susținerea detoxifierii naturale a organismului
Ingrediente: 100% crupe de hrișcă prăjite organice
Valori nutriționale/100gr: Valoarea energetică - 1517 kJ / 358 kcal
Grăsime - 2,4 g
inclusiv acizi grași saturați - 0,5 g
Carbohidrați - 69 g
inclusiv zaharuri - 1,1 g
Fibre - 5,4 g
Proteine - 12 g
Sare - 0 g
Administrare: Se gătește în apă sărată într-un raport de 1:2 (1 porție de crupe la 2 porții de apă) la foc mic timp de aproximativ 15 minute.
Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.