Prezentare generală:
În mod conștient, bucurați-vă de lipsa de gluten - popularii fulgi de ovăz organici de la Bauckhof sunt acum disponibili ca fulgi mari.
Deoarece fulgii mari sunt mult mai rezistenți decât fulgii mici vă oferă o varietate și mai mare în dieta fără gluten.
Puteți folosi fulgi fără gluten ca ingredient în musli proprii. Important pentru fulgii de ovaz mari: trebuie să li se permită să se umfle puțin mai mult.
Ovăzul pentru fulgii noștri controlați fără gluten este cultivat și prelucrat fără contaminare cu gluten. Analizăm fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten și garantăm sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovăzul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranță la gluten trebuie fabricat, preparat și / sau prelucrat astfel încât contaminarea cu grâu, secară, orz sau traversările acestora să fie exclusă;
Făina de ovăz este ideală pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau brânză sau pentru coacerea pâinii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc.
Ovăzul pentru fulgii de ovăz fără gluten este cultivat într-un proiect special de către un fermier partener de multă vreme. Ovăzul nu este contaminat cu cereale care conțin gluten, atât în cultivare, cât și în procesare. Pentru făina de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în cultivarea organică controlată.
Ingrediente:
-Fulgi de ovaz %100
100% agricultura ecologica.
Alergeni:
-ovaz