Pesmetul de spelta bio, cunoscut și în afara Saxoniei de Jos, are o singură origine și conține doar spelta, drojdie și un vârf de sare. Pentru a garanta libertatea de grâu, pâinea extra-speltată se coace și se sfărâmă.
Pesmetul de spelt este ideal pentru prepararea cărnii și legumelor și ca topping pentru branzaturi.
Pentru acest pesmet folosim doar spelta cultivată organic. Rădăcinile Bauckhof Mühle datează din 1932, când Eduard Bauck și-a transformat ferma în agricultură biodinamică - DEMETER. Când s-au deschis primele magazine ecologice în 1969, el și alți fermieri Demeter au fondat o companie pentru prelucrarea și comercializarea cerealelor organice. Astăzi prelucrăm și comercializăm o gamă largă de produse din cereale pentru a atrage cât mai mulți oameni posibil despre alimentele ecologice și pentru a asigura astfel cât mai mult spațiu posibil pentru agricultura ecologică.
Indulcire: neindulcit
Ingrediente: făină de spelta tip 630* 98%, sare, drojdie*. *provin din agricultură ecologică.
Declarație nutrițională pentru 100g:
-valoare energetică: 1439kJ/339kcal
-grăsimi: 1,3g
-acizi grași saturați: 0,2g
-glucide: 68g
-zaharuri: 0,8g
-fibre: 3,7g
-proteine: 13g
-sare: 1,4g
Alergeni: spelta
Alergeni urme: cereale, fructe cu coajă lemnoasă, gluten, lupin, nuci, soia, susan.