Făina de spelta ecologică este obținută prin măcinarea boabelor de grâu spelta purificate. Spelt este un soi vechi de grâu. Apreciat în antichitate pentru calitățile sale nutritive. Conține gluten bine absorbit de organism. Făina organică de spelta cu o măcinare de 700 poate fi folosită ca atare sau combinată cu alte făinuri pentru a face pâine, prăjituri, produse de patiserie, clătite, plăcinte și tăiței.
Compoziție: făină de spelta tip 700* 100% (*ingredient certificat ecologic)
Valori nutriționale/100gr:
Valoare energetică: 1503 kJ/355 kcal
Grăsimi 1,3 g
din care acizi grași saturați 0,3 g
Carbohidrați 70 g
din care zahăruri 1 g
Fibre 0 g
Proteine 14 g
Sare 0,01 g
Precauții și contraindicații: Produsul conține alergen: gluten. Poate conține alergeni: arahide și alte fructe cu coajă lemnoasă, susan, soia.
Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Țara de proveniență: Polonia
Informatii conformitate produs