Parmesanul vegan din caju este facut dintr-un amestec de nuci caju, fulgi de drojdie inactivă, pudră de usturoi si sare roz neiodată.
Descriere:
Parmezanul de caju este o alternativă vegetală la parmezanul clasic.
Savurează gustul intens și ușor sărat al unui parmezan 100% vegetal, obținut din caju măcinat fin, îmbogățit cu fulgi de drojdie inactivă și aromatizat cu pudră de usturoi. Este perfect de presărat peste paste, salate, legume, sosuri etc.
Ingrediente: nuci caju, fulgi de drojdie inactivă, pudră de usturoi, sare roz neiodată.
Valori nutriționale medii / 100 g:
Valoare energetică: 422 kcal
Fibre: 10,9 g
Proteine: 29,9 g
Glucide: 17,9 g, din care zaharuri: 2,9 g
Lipide: 30,4 g, din care saturate: 3,9 g
Sodiu: 1,7 g
(Valorile pot varia în funcție de fluctuațiile naturale ale materiei prime.)
Produs în: România.