Batonul proteic fără gluten este o gustare ideală pentru toate persoanele active. O compoziție proteică perfect selectată și un înveliș cremos fac ca batonul să fie excepțional de crocant, iar textura sa delicată.
Batonul proteic cu caramel sărat fără gluten este o gustare ideală pentru toate persoanele active. Este o alegere excelentă pentru diverse activități sportive, dar și ca înlocuitor de masă pentru oamenii de la birou, pe drum sau în natură.
Beneficii:
un produs fără gluten și zahăr adăugat
conținut ridicat de proteine
bogat în fibre și fibre alimentare
0% grăsimi trans
Ingrediente:amestec de proteine 28,4% (izolat proteic din SOIA, concentrat proteic din ZER și LAPTE), ciocolată cu lapte fără zahăr adăugat 18% [îndulcitor: maltitol; unt de cacao, LAPTE praf integral, masă de cacao, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, emulgator: lecitine (floarea-soarelui)], îndulcitor: maltitol; oligofructoză (fibre), ulei de rapiță, umectant: glicerol; agent de îngroșare: polidextroză; chipsuri de orez (făină de orez, pudră de morcov uscat), fulgi de SOIA, ARAHIDE prăjite și zdrobite 1,7%, stabilizator: gumă de guar; emulgator: lecitine (din SOIA); pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, aromă naturală de caramel, aromă, sare.
Valoare Nutrițională /100g: Valoare energetica: 1501 kJ / 361 kcal
Grasimi: 18 g
inclusiv acizi grasi saturati: 5,8 g
Carbohidrati: 29 g
din care zaharuri: 3,3 g
Fibre: 9,8 g
Proteine: 25 g
Sare: 0,34 g
Precauții și contraindicații:Poate contine urme de nuci.