Batonul proteic fără gluten este o gustare ideală pentru toate persoanele active. O compoziție proteică perfect selectată și un înveliș cremos fac ca batonul să fie excepțional de crocant, iar textura sa delicată.
Batonul proteic fără gluten cu aromă de vanilie este o gustare ideală pentru toate persoanele active. Este o alegere excelentă pentru diverse activități sportive, dar și ca înlocuitor de masă pentru oamenii de la birou, pe drum sau în natură.
Beneficii:
un produs fără gluten
conține până la 26% proteine de cea mai înaltă calitate
bogat în fibre
Ingrediente: amestec de proteine 29% (izolat proteic din SOIA, proteină din ZER și concentrat din LAPTE), sirop de glucoză-fructoză, glazură albă 18% [zahăr, grăsimi vegetale (sâmburi de palmier, palmier, shea în proporții variabile), ZER pudră (din LAPTE), LAPTE pudră degresat, emulgatori: lecitine (din floarea-soarelui), aromă naturală de vanilie], ulei de rapiță, oligofructoză (fibre), umectant: glicerol, fulgi de cocos, fulgi de SOIA, stafide (stafide, ulei de floarea-soarelui), emulgator: lecitine (din SOIA), aromă naturală de vanilie, aromă.
Valoare Nutrițională /100g: Valoare energetica: 1826 kJ / 436 kcal
Grăsimi: 20 g
din care acizi grași saturați: 9,5 g
Carbohidrați: 35 g
din care zaharuri: 19 g
Fibre: 6,1 g
Proteine: 26 g
Sare: 0,26 g
Precauții și contraindicații:Poate contine urme de arahide și nuci.