Prezentare generală:
Făina Integrală de Hrișcă este una dintre cele mai bune surse de proteine de foarte bună calitate și ușor digerabile, fiind o alternativă excelentă la carne.
Beneficiile sunt remarcabile și în eliminarea toxinelor, datorită conținutului bogat în fibre. Făina de Hrișcă este foarte hrănitoare și bogată în fosfor, magneziu și vitamina P.
Beneficii produs:
Măcinată pe moară tradițională cu pietre
Conținut bogat în fibre
Ce conține?
-Făina de hrișcă are un conținut crescut de niacină, riboflavină, piridoxină și tiamină. Nu lipsesc nici mineralele: zinc, fier și potasiu.
Cum se consumă?
-Hrișca poate fi consumată in sărmăluțe, tocănițe. Făina este utilă în panificație, putând înlocui făina albă de grâu.
Cum acționează?
-Hrișca este un superaliment, o cereală care conține minerale și fibre care fortifică organismul.
-Este benefică pentru sistemul vascular, este săracă în grăsimi și calorii - dovedindu-se un ajutor pentru suferinzii de diabet.
-Scade tensiunea, menține sănătatea colonului, este un atu în prevenirea pietrelor biliare.
Pentru ce recomandăm?
-Benefică în tratamentul preventiv al arterosclerozei, al bolilor hepatice și de inimă.
-Pentru obținerea unui tonus mental bun, datorită conținutului de triptofan.