salata bio bogata in fibre si proteine ce combina 3 tipuri de alge (verde ulva spp, wakameUndaria Pinnatifida , nori Porphyra spp ) de culori diferite, recoltate manual, si deshidratate la temperaturi scazute (pana la 38 ° C). Produsul are consistenta cartilaginoasa si crocanta si se foloseste ca ingredient la prepararea de supe, orez, cuscus, tocane, paste, orez, cuscus sau omlete.
Ingrediente: Salata verde de mare Ulva spp.*, Alge Wakame Undaria pinnatifida*, Alge Nori Porphyra spp*, in proportii diferite
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica. Alge recoltate din Atlanticul de nord - Golf Biscaia si apele maritime portugheze plus alge cultivate in Nord vestul Pacificului
Utilizare:
Rehidratate in salate, taratar sau la pregatirea de supe, crochete, creme, orez, omlete. Utilizare alaturi de peste sau fructe de mare.
Rehidratare: 1. Puneti in apa timp de 5 minute 2. Schimbati apa si lasati alte 5 minute 3. Marimea algelor creste de 6 ori.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.